Archief

Werkzaamheden N223 beginnen

De provincie Zuid-Holland start op 20 februari met de werkzaamheden aan de N223, de weg van Westerlee naar Den Hoorn. De provincie Zuid-Holland wil met de aanpassingen de weg veiliger maken voor alle verkeer.

In aanwezigheid van wethouder Maarten van der Zwan van de gemeente Westland, markeert Govert Veldhuijzen, gedeputeerde Verkeer en Vervoer van de provincie Zuid-Holland de start van de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Het eerste gedeelte van de N223 loopt vanaf de kruising met de Jogchem van der Houtweg tot en met de kruising met de Sportlaan in De Lier. De werkzaamheden bestaan uit een reconstructie van de hoofdrijbaan zoals andere belijning, het verdwijnen van de verkeerslichten bij de Sportlaan en Hoogweg en de aanleg van een rotonde.

De uitvoering van dit gedeelte van het project zal duren tot eind 2009. De tweede fase omvat de rest van de N223 en deze fase start als alle procedures rondom wijzigingen van bestemmingsplannen en grondverwerving afgerond zijn

Categorieen:
De Lier Westland Algemeen