Archief

Korfbal: Maassluis weer gelijk

Maassluis heeft in de eerste klasse F wederom geen winst kunnen behalen. In Pijnacker eindigde het treffen tegen Avanti in een gelijkspel: 14-14. Maassluis behaalde de derde puntendeling van het seizoen en wacht nog steeds op de eerste overwinning.

ODO zag Maassluis met één punt naderen. In Maasland leek ODO lange tijd op jacht naar de derde overwinning van het seizoen, maar in de slotfase gooide Koag roet in het eten. ODO verloor uiteindelijk met 14-13.

ONDO blijft in het voetspoor van koploper VEO door een 15-10 overwinning op Kinderdijk. VEO won eveneens waardoor het treffen van volgende week tussen VEO en ONDO beslissend zal zijn om het kampioenschap. VEO heeft met nog vier wedstrijden te gaan drie punten voorsprong op ONDO.

Dijkvogels behaalde in de tweede klasse E een nipte maar zeer belangrijke overwinning op Kios: 8-7. Door de zege blijft Dijkvogels vierde op de ranglijst.

Valto blijft strijden om het kampioenschap van de derde klasse M. Bij hekkensluiter RKC werd een eenvoudige 28-8 overwinning behaald.