Voetbal: wederom verlies Verburch

In de tweede klasse C verloor Verburch voor de tweede keer op rij. Na het verlies tegen TOGB was nu Wilhelmus aan de Arckelweg met 3-0 te sterk. De ruststand was 1-0 in het voordeel van de bezoekers. De Poeldijkers staan nu op een tiende plaats.

In de vierde klasse D wisten de regioploegen geen enkel punt aan hun wedstrijd over te houden. Schipluiden verloor op sportpark Keenenburg van Spaland. De bezoekers namen in de eerste helft een 1-0 voorsprong. Na rust scoorde Peter van Oyen de gelijkmaker. Ver in blessuretijd brachten de Schiedammers de 1-2 eindstand op het scorebord.

Hoek van Holland stond na ruim een kwartier spelen op een 2-0 achterstand bij RK Wik. In de tweede helft stopte doelman Bas van Bergen een penalty. In de tegenaanval verkleinde Ed de Brabander de achterstand tot 2-1. Verder dan deze score kwam Hoek van Holland niet, dat nu hekkensluiter is.