Archief

Politie zoekt helpende vrouw

De politie is op zoek naar een vrouw die vorige week woensdag de politie heeft geholpen bij de aanhouding van twee woninginbrekers. De vrouw, van wie alleen bekend is dat ze Simone heet, reed woensdagmiddag met haar blauwe personenauto over de Eikenlaan in 's-Gravenzande.

Een politieagent die op weg was naar een melding van een woninginbraak in de Eikenlaan stapte bij de vrouw in de auto en verzocht haar hulp bij het opsporen van een van de ontsnapte verdachten.

De vrouw voldeed aan dit toch wel ongewone verzoek en bracht de agent naar de kruising Eikenlaan met de Populierenstraat waar de agent uitstapte en korte tijd later de tweede verdachte kon aanhouden. Mede dankzij haar hulp kon de politie uiteindelijk beide mannen (20 en 22 jaar uit Den Haag aanhouden.

De politie wil deze 'onbekende' vrouw graag bedanken voor haar hulp en vraagt zie af? Wie kent Simone. Zij reed in een blauwe auto en achterin zat kennelijk haar dochtertje. Tips voor Bureau Westland kunnen doorgebeld worden via 0900-8844.