Archief

Weer aanhoudingen bij Stap Normaal

In het kader van de Actie Stap Normaal vond in de nacht van zaterdag op zondag een alcoholactie plaats in Monster. In totaal werden 70 bestuurders van bromfietsen en auto's gecontroleerd. Hierbij werden drie personen aangehouden voor ondermeer rijden onder invloed.

Een 26-jarige inwoner uit ter Heijde werd aangehouden vanwege een mishandeling. De 26-jarige sloeg zonder enige aanleiding in de feesttent een evenoude man op zijn gezicht. Een man kreeg een proces-verbaal vanwege openbare dronkenschap. Twee bezoekers van het feest in Monster kregen een proces-verbaal wegens wildplassen.

In Naaldwijk hield de politie op aanwijzingen van het buurtpreventieteam een groep van acht jongeren aan. De jongeren waren op het dak van een politieauto gaan staan die in de buurt geparkeerd stond en maakten foto's van elkaar.

De actie Stap Normaal is er op gericht om de overlast tijdens de stapavonden in het Westland tegen te gaan. Ook de komende periode zal de politie in het Westland zich inzetten om het overmatig gebruik van drank en drugs tegen te gaan en de openbare vernielingen en geweld verder terug te dringen.