Archief

22.000 euro voor KWF

Flora Holland heeft vrijdag in Naaldwijk ruim 22.000 euro opgehaald tijdens een benefietveiling van de Pre-ride. Het geld is bestemd voor KWF Kankerbestrijding.

Er werden ook twee sportfietsen en een deelnamebewijs geveild voor de Ride for the Roses op 19 augustus in Groningen. Speciaal voor de zesde editie van de Pre Ride, de inmiddels legendarische rit die de dag voor de Ride for the Roses plaatsvindt, organiseerde FloraHolland vanochtend vroeg een zeer geslaagde benefietveiling op haar vestiging in Naaldwijk.

Een groot deel van de opbrengst bestond uit de verkoop van planten en snijbloemen die beschikbaar waren gesteld door een dertigtal kwekers. Kopers boden fanatiek op de karren met onder andere rozen, trosanjers, phalaenopsis en anthuriums. Tijdens de pauze van klok Snijbloemen en na het veilproces van klok Planten werden per opbod twee sportfietsen, een kar tomaten en twee plaatsen in het prominententeam van de Ride for the Roses geveild.

Vooral het deelnamebewijs aan de Ride for the Roses op 19 augustus a.s. bracht veel geld op, maar ook de sportfietsen deden het erg goed.

De Pre Ride is een grensverleggende sportieve wielerprestatie, die vanaf negen sierteeltlocaties in Nederland wordt verreden naar de startlocatie van de Ride for the Roses. Zaterdag 18 augustus aanstaande zullen de Pre Ride teams op de fiets stappen om vanuit de verschillende sierteeltgebieden richting Groningen te rijden. Daar wordt traditiegetrouw het startpistool overhandigd aan de organisatie van de Ride for the Roses, die zondag 19 augustus aanstaande van start gaat.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen