Archief

Ouders boos op Westerhonk

De ouders van een client van Westerhonk zijn boos op deze organisatie. De ouders hebben hun ongenoegen dinsdag kenbaar gemaakt tijdens een openbare vergadering van de gemeente Westland.

De ouders, die niet met hun naam bekend willen worden, zijn boos op Westerhonk omdat er steeds meer woningen worden gebouwd en dat clienten naar eigen zeggen in flats dreigen te komen.

De vader heeft zes dossiers overhandigd aan de wethouders om duidelijk te maken dat meer huizen op Westerhonk niet goed is voor het uiteindelijke doel namelijk het laten wonen van verstandelijk gehandicapten mensen.

De ouders vertelden dat de vele auto's op het terrein gevaarlijk zijn voor de bewoners. Als er straks meer woningen komen wordt dit probleem alleen maar groter.

De gemeenteraad heeft de bouwplannen op Polanen goedgekeurd met het nadrukkelijke verzoek aan de wethouder 'goed te zorgen voor de mensen die de zorg nodig hebben' en de opmerkingen vanuit de raad ook onder ogen te brengen van de stichting. Het is niet duidelijk wat de gemeente Westland met de dossiers gaat doen.

Categorieen:
Westland Algemeen