Archief

Mishandelingen feestweek Monster

Tijdens de feestweek in Monster zijn afgelopen weekend diverse mishandelingen en vernielingen gepleegd.

De politie hield zaterdagavond drie meisjes van 13, 14, en 15 uit Monster aan. Het drietal had vlak daarvoor op de Molenstraat een 14-jarig meisje uit Monster mishandeld. Het meisje waarschuwde haar vader die op het Kerkplein de politie aansprak. De agenten hielden de drie meisjes aan.

Toen zij het drietal over wilden brengen naar het politiebureau, probeerde een groep jongens dit te voorkomen. Nadat de agenten versterking hadden gekregen, werden drie jongens van 14 en 16 jaar uit Monster en Ter Heijde ook aangehouden.

Later op de avond sprak een 22-jarige Hagenaar op het Kerkplein de politie aan. Hij wees de agenten op een man die hem vlak daarvoor zou hebben mishandeld. Terwijl hij met de agenten sprak, kwam de andere man naar hen toegelopen en schopte het slachtoffer. Hierop werd de man, een 34-jarige man uit Monster, aangehouden.

Surveillerende politieagenten op het feestterrein betrapten zondagochtend vroeg op het parkeerterrein aan de Molenbrink vier jongens op heterdaad toen zij een politieauto vernielden. Het viertal trapte de spiegels van de politieauto en liep daarna weg richting Molenstraat. Hier werden zij aangehouden. Het gaat om vier jongens uit Monster, Poeldijk en Ter Heijde. Hun leeftijd varieert van 14 tot 18 jaar.

Categorieen:
Monster Poeldijk Algemeen