Archief

Wateringen: snelheidscontroles

De politie heeft, in verband met de verkeersveiligheid en mede naar aanleiding van de aanrijdingen die onlangs zijn gebeurd, vrijdag op de Wippolderlaan in Wateringen gecontroleerd op snelheid.

In de richting van de Erasmusweg werden 's middags ruim 2300 bestuurders gecontroleerd. In totaal kregen 75 bestuurders een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 112 km/uur.

In tegenovergestelde richting werden ongeveer 2100 bestuurders gecontroleerd, 49 kregen een proces verbaal. Eén rijbewijs werd ingevorderd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 146 km/uur. Ook kreeg één bestuurder een bekeuring voor het mobiel bellen.

's Avonds werden in de richting van de Erasmusweg werden 1160 voertuigen gecontroleerd, waarvan 85 een proces-verbaal kregen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/uur.

In tegengestelde richting, (A4), werden 1080 voertuigen gecontroleerd en kregen 34 bestuurders een bekeuring. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 135 km/uur. Tijdens deze controle werden drie rijbewijzen ingevorderd.

Categorieen:
Wateringen Algemeen