Archief
WOS

Van der Hoorn naar SV Honselersdijk, Middelkoop sluit af bij FC 's-Gravenzande

Lierenaar Pim van der Hoorn wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Honselersdijk, zo heeft die club donderdag wereldkundig gemaakt.

Van der Hoorn liet op 19 november weten, dat hij op zoek zou gaan naar een nieuwe uitdaging. "In de zomer ben ik 5,5 jaar trainer bij Lyra. Voor mij is het tijd voor een nieuwe uitdaging en voor Lyra een kans om een nieuwe frisse wind te laten waaien", verklaarde hij.
Van der Hoorn is nu bezig aan zijn tweede periode bij Lyra. Hij was ook actief bij MVV'27, SV Den Hoorn en HVC'10.

Een maand geleden werd bekend dat André Lourens aan het eind van het lopende seizoen bij SV Honselersdijk vertrekt. Hij heeft daar dan in totaal vier jaar aan het roer gestaan.

Richard Middelkoop

FC 's-Gravenzande heeft donderdagavond bekendgemaakt, dat hoofdtrainer Richard Middelkoop aan het eind van dit seizoen vertrekt. "Tijdens de recente evaluatiegesprekken gaf hij aan, na drie seizoenen FC 's-Gravenzande, de samenwerking te willen beëindigen en het voetbal even te laten voor wat is. Na 35 jaar hoofdtrainer te zijn geweest, kiest hij ervoor om vanaf volgend seizoen meer tijd voor zijn gezin en maatschappelijke carrière vrij te maken", zo meldt de club.