WOS/Ruud de Jong

Bekerduel Westlandia - Velo gestaakt

In de eerste ronde van het Haaglanden Voetbaltoernooi is het duel Westlandia (zo) - Velo na een opstootje, bij een 1-2 stand, gestaakt.

Westlandia had het overwicht, maar Velo kwam na iets meer dan twintig minuten op voorsprong via een counter die binnen werd geschoten door Joey Kouters.

De Wateringers waren zeer effectief, want een paar minuten na de rust schoof Tony van den IJssel de bal achter de keeper. Daarna kabbelde het duel voort, totdat Jeremy van Uunen een vrije trap binnenschoot. Dat deed het vuurtje van de wedstrijd weer aanwakkeren. Letterlijk, want in de slotfase werd de wedstrijd gestaakt na een opstootje en niet meer hervat door de scheidsrechter.

Quintus sluit jaar af met gelijkspel

In de vierde klasse C heeft Quintus een punt overgehouden aan het inhaalduel met Quick Steps: 0-0. De Heulenaren spelen een wisselvallig seizoen en kunnen de punten goed gebruiken. De ploeg van scheidend trainer Richard Langeveld speelde aardig, maar zowel Quintus als Quick Steps kon geen doelpunten maken.