WOS/Martijn Molenaar

Westlandia verliest in strijdvolle wedstrijd met 0-1 van Rohda Raalte

Westlandia speelde zondag tegen directe concurrent (nummer 7) Rohda Raalte. Westlandia heeft gedurende de wedstrijd vooral moeite om echte kansen te creëren tegen een sterk Rohda Raalte.

In het eerste half uur kregen beide teams de nodige mogelijkheden. De grootste kans kwam in de 35-ste minuut voor Westlandia. Rajiv Wentholt gaf een mooie pass op Dinand Kuhn, die hem fraai met z'n hak binnen werkt, de keeper van Rodha redde echter fraai.

Na een enerverende eerste helft gingen de teams met 0-0 rusten. Na rust bleef Peter Cedeno in de kleedkamer achter en werd vervangen door Hidde van der Arend.

Ook al kon de openingstreffer aan beide kanten vallen, was het Rohda die in de 65-ste minuut op 0-1 voorsprong komt door een doelpunt van Julian van Hoogstraten. Een doelpunt blijft voor Westlandia helaas uit, waardoor de eindstand 0-1 wordt.

Volgende week zondag speelt Westlandia een uitwedstrijd bij VKW.