MVV'27

MVV'27

MVV'27 onderuit bij Capelle

MVV'27 is uitgeschakeld in de districtsbeker. De derdeklasser uit Maasland verloor gisteravond met 4-0 bij Capelle, dat uitkomt in de vierde divisie.

In Capelle aan den IJssel stond het bij rust 2-0. De thuisploeg kwam al na negen minuten op voorsprong, in de 39ste minuut werd de score verdubbeld. In de tweede helft scoorde Capelle nog twee keer en zo komt er dus een einde aan het bekeravontuur van MVV'27.

Dinsdag werd ook Verburch uit Poeldijk uitgeschakeld. SV Den Hoorn en Honselersdijk zijn wel een ronde verder in het bekertoernooi. Zaterdag komen FC 's-Gravenzande (tegen FC Maense) en Quintus (Spartaan'20) in actie en na het weekend spelen Velo, Westlandia (za.) en Westlandia (zo.) nog een bekerwedstrijd.