FC 's-Gravenzande Vrouwen 1

Vrouwen Lyra verslaan FC 's-Gravenzande

De streekderby in de derde klasse D bij de vrouwen tussen Lyra en FC 's-Gravenzande is vanmiddag een prooi geworden voor de thuisploeg. In De Lier werd het 5-2.

De Liersen kwamen in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar zagen de gasten nog voor rust terugkomen tot 2-1. In de tweede helft liep Lyra uit naar 4-1, waarna FC 's-Gravenzande de 4-2 binnenschoot. Het laatste woord was voor Lyra.

Voor Lyra is het een opsteker na twee gelijke spelen op rij. 's-Gravenzande had de voorgaande wedstrijden juist allemaal met grote cijfers gewonnen.

Den Hoorn en Monster gelijk

De andere derby in de derde klasse D, tussen SV Den Hoorn en Sportclub Monster, eindigde in een 1-1 gelijkspel. Den Hoorn opende de score in eigen huis, maar Monster kwam nog terug. Beide ploegen wisten daarna niet meer tot scoren te komen.
Naaldwijk en Maasdijk gingen allebei onderuit.

Met een voor de meeste ploegen vrij weekend voor de boeg (alleen Lyra komt in bekerverband in actie), staat SEP met 12 uit vier voorlopig bovenaan, gevolgd door Zwaluwen (9 uit drie) en daarna drie streekploegen: Lyra (8 uit vier), Den Hoorn (7 uit vier) en FC 's-Gravenzande (6 uit drie). Monster heeft 5 punten uit vier wedstrijden. Naaldwijk (één punt) en Maasdijk (nog puntloos) wachten nog op hun eerste zege.