WOS/Ruud de Jong

FC 's-Gravenzande loopt in slotfase tegen nederlaag aan

FC 's-Gravenzande heeft tegen Spijkenisse geen derde zege op een rij kunnen boeken. Het werd 1-0.

Na zeges op SC Feyenoord en WNC was de wedstrijd tegen Spijkenisse erg moeizaam. ’s-Gravenzande speelde onder niveau met maar een aantal kansen. Tot de thuisploeg in de blessuretijd het duel op slot gooide. ’s-Gravenzande moet opnieuw beginnen. Volgende week is Smitshoek de tegenstander.

3B: Monster wint van MVV, Naaldwijk klopt KMD

In Maasland was het Monster dat in de beginfase veel kansen had tegen MVV’27. De kansen werden echter niet afgemaakt. Daarna nam MVV’27 het over. Het duel was niet altijd goed maar wel vermakelijk. In de tweede helft maakte Monster het verschil. Er werd twee keer gescoord, eerst via Thyme van der Arend en daarna bracht invaller Nick van der Kraan de stand op 0-2.

De derby KMD – Naaldwijk begon spectaculair met twee vroege doelpunten voor beide ploegen. Maar daarna nam het tempo af en bloedde de wedstrijd een beetje dood. Het venijn 'm zat echter in de staart. Uiteindelijk was het Naaldwijk dat ervandoor ging met drie punten. Met twee snelle doelpunten van Danny Niël Verburch stond het bij rust 3-0.

Duindorp tegen Verburch was ook een vermakelijke pot. In de eerste helft kwam Duindorp al op een 3-0 voorsprong. Maar Verburch wist dat in de tweede helft volledig om te draaien. De Poeldijkers pakken het eerste punt. bij een 3-3 eindstand.

Schipluiden pakte na twee nederlagen ook een puntje. Alleen zal dat een nare bijsmaak hebben. Het stond namelijk met rust nog 3-1 voor tegen Houtwijk.

Excelsior Maassluis - HHC Hardenberg 2-2 (0-1)