Archief
Signbiblio

Signbiblio

Rincon en Szabanin winnen internationaal tennistoernooi Rhijenhof

Het ITF-tennistoernooi in de Rhijenhof bij Wateringen is vandaag bij de mannen gewonnen door de Spanjaard Daniel Rincon. De Hongaarse Natalia Szabanin was de beste vrouw.

Rincon nam het in de finale op tegen Jelle Sels uit Alphen aan den Rijn, die voor het tweede jaar op rij in de finale stond. Vorig jaar verloor Sels ook al van een Spanjaard; toen was Javier Barranco Cosano de sterkste. Deze editie werd het 7-6, 4-6 en 6-1 voor Rincon.

Bij de vrouwen kwamen de beste Nederlandse speelsters (Eva Vedder en Lexie Stevens) niet verder dan de kwartfinale. In de finale stonden een Belgische en een Hongaarse. Szabanin zegevierde met 7-6 en 6-4 tegen Magali Kempen.

Wel Nederlands dubbelsucces

In het dubbelspel bij de vrouwen ging de eindoverwinning naar Vedder en Stephanie Visscher. Bij de mannen won het Braziliaanse duo Orlando Luz/Marcelo Zormann.

Tollenaar wint nationaal ranglijsttoernooi in 's-Gravenzande

Het nationale ranglijsttoernooi bij LTC 's-Gravenzande was vandaag een prooi voor Luuk Tollenaar. Hij won in de finale van Bastiaan Weststrate. Sanne Jansen won bij de vrouwen en in het dubbelspel waren de winnende duo's Cas de Ruiter en Ids Waterbolk (mannen) en Chloé Lomans en Dominique Yeo (vrouwen).