Signbiblio

Signbiblio

Van Ooijen schiet HVC'10 naar finale nacompetitie

HVC'10 maakt nog altijd kans op promotie naar de eerste klasse. De ploeg van trainer Piet Boon won vanavond in de halve finale van de nacompetitie met 1-2 bij Heinenoord.

Met twee doelpunten in de tweede helft was Sil van Ooijen de grote man aan Hoekse kant. De aanvaller, die deze zomer de overstap maakt naar FC 's-Gravenzande, maakte direct na rust de 1-1 en was halverwege de tweede helft opnieuw trefzeker. De enige goal van Heinenoord viel na zo'n tien minuten in de eerste helft.

Komende zaterdag wacht nog een finalewedstrijd op neutraal terrein tegen DSO. De Zoetermeerders wonnen waren vanavond te sterk voor Papendrecht. DSO was in de reguliere competitie ook al een tegenstander van HVC'10. Beide wedstrijden eindigden toen in 3-0 voor de thuisploeg.