Archief
Westlandia

Westlandia

Sergi Roeleveld kiest voor Westlandia

Sergi Roeleveld zoekt het na een sterk seizoen bij Velo een stapje hogerop. De aanvaller maakt deze zomer de overstap naar het zondagelftal van streekgenoot Westlandia.

Roeleveld maakte afgelopen seizoen namens de Wateringers dertien doelpunten in de eerste klasse A en was tevens trefzeker in de gewonnen finale van de Flynth Westland Cup. De vleugelaanvaller begon in de jeugd met voetballen bij Velo en stapte later over naar de opleidingen van Feyenoord en ADO Den Haag. Na een jaar in Scheveningen, keerde hij in 2020 terug op het oude nest.

Westlandia, dat vorige week degradeerde naar de hoofdklasse, heeft meer spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Ook doelman Jordy Raul Acevedo (VUC), Jean Fritz Boom (Ermis Aradippou, Cyp), Carel Makobo (Forum Sport), Jordie van Leeuwen (SC Feyenoord), Jeremy van Uunen (Unitas), Rashaen de Windt (was gestopt, eerder o.a. Jong Cambuur) en Zion Valies (Katwijk) komen naar Naaldwijk. Hidde van der Arend, Sem Nijbacker, Stijn van Os en Nino van Schie maken definitief de overstap vanuit de eigen jeugd. Zij maakten dit seizoen al meermaals hun opwachting in het eerste.

Tegenover de nieuwe aanwinsten staan ook een aantal vertrekkers. Roy van Beek en Edgar Leerdam gaan naar FC 's-Gravenzande en ook Patrick Batist, Giovanno van Ree, Can Mimisoglu, Melvin Vissers en Anwar Beeldstroo zoeken hun heil elders.

Lyra haalt Bovenlander

Chris Bovenlander is volgend seizoen speler van Lyra. De aanvaller was eerder actief bij Haaglandia en Meerburg en het laatste seizoen bij HPSV in Den Haag. Hij is woonachtig in De Lier.