WOS - Leo de Jong

Monster verslaat Naaldwijk ondanks vroege achterstand

Sportclub Monster heeft de koppositie in derde klasse B met succes de verdedigd. De derby tegen Naaldwijk met 3-1 gewonnen.

De koploper had de hele wedstrijd moeite met de dapper voetballende buren. Naaldwijk kwam al heel snel op voorsprong. Na twee minuten werkte Monster-doelman Broch de bal niet goed weg en kon Danny Niël scoren. Daarna moest Monster komen en dat ging niet vanzelf. Eerst miste Ramon Bruers nog een strafschop, maar vlak voor de rust was het Jordi van Maanen die met een kopbal keeper Wubben van Naaldwijk verschalkte. Die zelfde Van Maanen scoorde in de tweede helft nog twee keer. Eerst na een fout op het middenveld en de 3-1 werd vanaf elf meter gemaakt.

Concurrent FC Skillz blijft wel bij. Het won van Ariston '80 met 2-0. Komende dinsdag gaat de strijd verder. Monster speelt weer een derby, dan tegen Verburch. En Skillz komt naar Westland voor het duel tegen Naaldwijk.

Tandenloos MSV’71 moet nederlaag incasseren

MSV'71 heeft in de strijd op de eerste plaats in de vierde klasse F een gevoelige tik gekregen. Tegenstander GDA was in Maassluis met 1-3 te sterk. Op papier was dit affiche tussen de nummer twee en vier van de competitie een spannende. Beide ploegen hebben de minste tegendoelpunten in de klasse. MSV liet het echter vanaf de aftrap het al afweten. GDA speelde beter en de Maassluizers konden in de eerste helft niks creëren. Met een 0-2 achterstand halverwege, ging het na rust niet veel beter. Al snel gooiden de gasten de het duel op slot. Jack van der Vlugt scoorde voor MSV’71 nog de eretreffer.

Noordwijk - Excelsior Maassluis 1-2 (0-2)