WOS - Johan Voskamp

Verburch wint derby van KMD, Monster morst punten

Verburch is als winnaar uit de bus gekomen in de derby tegen KMD. In Poeldijk werd het 2-1.

Alle doelpunten vielen al vroeg in het duel. Tim van Luijk zette Verburch op voorsprong. Al snel daarna was het Dylan Groen die via een afvallende bal uit een vrije trap de bal in het net werkte. De laatste treffer kwam op naam van Luc van der Knaap. In het restant van de wedstrijd kon KMD geen vuist maken en Verburch speelde rustig de wedstrijd uit.

Koploper Monster moest in Pijnacker genoegen nemen met een 1-1 tegen DSVP. Het pakte de voorsprong door een kopbal van Ruben de Groot. Monster had de wedstrijd in handen totdat DSVP uit het niets de gelijkmaker binnenschoot. Het gelijkspel heeft geen gevolgen. Concurrent Skillz liet ook punten liggen door de 1-1 bij Duindorp.

MVV’27 boekt kleine zege tegen tiental VDL

In Maassluis won MVV’27 vanmiddag van VDL met 0-1. De burenruzie verliep lang erg stroef. Het enige doelpunt viel in de tweede helft. Luuk van Strijen schoot binnen nadat de VDL-keeper de bal niet klemvast kon houden na een voorzet. VDL eindigde de wedstrijd met tien man. Aanvaller Kees Ketting moest met twee keer geel er vanaf.

Quintus maakt kansen niet af en verliest

Quintus heeft weer punten verspeeld. Het liep tegen een 0-1 nederlaag aan tegen MSV’71. Centrale verdediger Paul Dorsman van MSV kwam na twintig minuten mee op bij een hoekschop. Hij promoveerde deze tot een doelpunt nadat de Quintus-verdediging de bal niet weg kon krijgen. De Heulenaren lieten een aantal kansen op de gelijkmaker liggen. De grootste kans was voor Angelo Zwirs via een strafschop vlak voor tijd. Maar hij verzaakte vanaf elf meter.

Excelsior Maassluis - ASWH 3-0 (3-0)