WOS - Stefan van der Meer

Velo en Honselersdijk houden elkaar in evenwicht

In de derby tussen Velo en Honselersdijk hebben beide ploegen een punt gepakt. In een aantrekkelijk duel werd het 1-1.

Een streekduel met veel kansen en weinig doelpunten. Binnen het kwartier was het Velo dat de score opende. Mitchell Weissenberg kopte de bal achter de doelman. Daarna was het nog Tom van Veen die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. De rest van het duel ging over en weer zonder enig scorend resultaat. Beide buren schieten niet veel op met dit resultaat. Honselersdijk houdt vooralsnog Velo met één punt onder zich.

Monster boekt comfortabele zege tegen Schipluiden

Koploper Monster heeft vanmiddag aan het doelsaldo gewerkt. Op eigen veld won het met 5-0 van Schipluiden. Het duel moest na een rommelig begin wat op gang komen, maar nog voor de rust nam de lijstaanvoerder het over. Het stond al twee doelpunten voor toen Jordi van Maanen in de tweede helft de 3-0 op het scorebord zette.

Het verschil met de nummer twee FC Skillz blijft twee punten, want de ploeg uit Wateringse Veld won zelf ook: met 4-2 tegen DSVP.

De Treffers - Excelsior Maassluis 2-0 (1-0)

ARC - FC 's-Gravenzande 0-2 (0-1)