WOS/Martijn Molenaar

Den Hoorn te sterk voor koploper

Voetbalclub SV Den Hoorn heeft gisteravond voor extra spanning gezorgd in de titelstrijd in de eerste klasse B. De zondagamateurs versloegen in eigenhuis koploper Unitas'30 met 2-1.

Na wat kansen in de beginfase kwamen de gasten uit Etten-Leur vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na rust ging Den Hoorn beter op de man spelen en kwam het na een uur spelen in een tijdsbestek van vijf minuten op 2-1 door twee rake kopballen van Robin Zwartjens (uit een corner en uit een vrije trap). Unitas drong daarna nog wel aan, maar kon niet echt gevaarlijk worden.

Door de overwinning is het verschil tussen Unitas en de eerste achtervolgers DHC en Den Hoorn nog maar drie punten. Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan, op de laatste speeldag spelen de twee ploegen opnieuw tegen elkaar.