Quintus-heren onderuit in Aalsmeer

De handballers van Quintus zijn gisteravond tegen hun derde nederlaag aangelopen in de HandbalNL League.

Waar de mannen uit Kwintsheul hun tegenstander in de eerdere wedstrijden tegen Lions en Bevo nog aardig konden bijbenen, was daarvan tegen Aalsmeer amper sprake. Tot 4-4 ging het gelijk op, daarna liepen de Noord-Hollanders uit naar 21-13 bij rust. In de tweede helft kwam Quintus nog iets terug (26-20), maar vervolgens vergrootte Aalsmeer het gat nog naar tien doelpunten. De eindstand was 38-28.

Velo wint derby

In de eerste divisie bij de dames is de derby tussen Quintus 2 en Velo een prooi geworden voor de ploeg uit Wateringen. Quintus begon goed en leidde in het eerste kwartier. Halverwege de eerste helft kwam de omslag (12-13) en nam Velo het heft in handen. De ruststand was 16-18.

De thuisploeg kwam in de tweede helft nog wel terug en bleef tot 21-21 in het spoor van de Wateringsen. Daarna ging het hard. Velo liep eerst uit naar 21-25 en daarna werd het verschil steeds iets groter. Aan het einde van de wedstrijd had Velo een marge van negen doelpunten: 28-37.