Archief
WOS/Thom Voskamp

WOS/Thom Voskamp

Westlandia dieper in problemen

De degradatiezorgen bij het zondagelftal van Westlandia zijn vandaag weer een stuk groter geworden.

De voetballers uit Naaldwijk verloren vanmiddag in eigen huis met 1-3 van Oss'20, vooraf de nummer vijf in de derde divisie. Doordat concurrenten DEM en Hoogland wel wonnen, raken de veilige plaatsen verder uit het zicht.

Het was overigens geen groot spektakel op sportpark De Hoge Bomen. Beide ploegen hadden veel moeite om kansen te creëren. Pas in de 69ste minuut viel de 0-1 van de Brabanders. Invaller Hidde van der Arend maakte niet lang daarna nog wel de gelijkmaker, maar Oss'20 antwoordde direct weer met de 1-2 en de 1-3.

Westlandia blijft dus hekkensluiter in de derde divisie. Het gat met de nummer 17 Hoogland is nu vier punten. Daarboven staan EVV Echt, Hollandia en HCS'21, die alle zes punten meer hebben dan de Naaldwijkers.

Late zege Den Hoorn

Ook in Capelle aan den IJssel, waar SV Den Hoorn het opnam tegen laagvlieger CVV Zwervers, waren de doelpunten vanmiddag duur. Diep in blessuretijd maakte Robin Zwartjens de enige treffer van de middag. Daarmee blijft de ploeg uit Midden-Delfland meestrijden bovenin de eerste klasse.

WOS/Martijn Molenaar

Alle uitslagen

Derde divisie
Westlandia - Oss'20 1-3 (0-0)

Eerste klasse B
CVV Zwervers - SV Den Hoorn 0-1 (0-0)
Robin Zwartjens