Westlandia verliest in eigen huis van ADO '20

Westlandia-zondag heeft woensdagavond de competitiewedstrijd tegen ADO '20 met 0-2 verloren.

In de tweede minuut van het duel op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk kwam Westlandiaan Jedsel Markes alleen voor de keeper van de bezoekers, maar kon hij niet tot scoren komen.
Aanvaller Danny Lute van ADO '20 kreeg in de twintigste minuut een scoringskans, maar keeper Bob van der Hoek hield op fraaie wijze zijn doel schoon. Ruststand 0-0.

In de eerste minuut van de tweede helft was Westlandia heel dicht bij de openingstreffer. Op aangeven van Jedsel Markes schoot Dinand Kuhn op de paal. De openingstreffer viel uiteindelijk in de 79e minuut, toen Danny Lute met een kopbal voor ADO '20 scoorde. Zes minuten later maakte dezelfde speler de 0-2, wat ook de eindstand zou betekenen.