WOS - Ruud de Jong

Quintus pakt punt tegen koploper Houtwijk

Quintus heeft in een doelpuntrijke wedstrijd gelijkgespeeld tegen koploper Houtwijk. 3-3 was de eindstand.

Na iets meer dan een half uur pakte Houtwijk de voorsprong, maar nog voor de rust herstelde Quintus zich via Bram Damen en daarna gingen de Heulenaren beter spelen. Sean van der Stap beloonde het goede spel door de bal in de verre hoek in het doel te schieten. Houtwijk ging toch weer aan de haal met de voorsprong en heel lang leek Quintus met lege landen uit Den Haag te vertrekken. Angelo Zwirs voorkwam dit door vlak voor tijd de gelijkmaker op het bord te zetten. Quintus heeft weinig aan het gelijkspel. Directe concurrent MSV'71 komt iets dichter bij de lijstaanvoerder.

Verburch wint derby, KMD helpt Monster

In de streekderby tussen Verburch en Naaldwijk heeft de ploeg uit Poeldijk aan het langste eind getrokken. Verburch won met 3-1 van de directe concurrent. Vanaf het begin had de thuisploeg het initiatief en kwam ook op voorsprong. Naaldwijk kwam nog wel terug via een klutsgoal van Danny Niël. Dat bleek uiteindelijk het enige wapenfeit van de gasten. Verburch had weinig moeite om na rust nog twee doelpunten te maken.

Monster hoopt nog altijd op een spannende titelstrijd in de derde klasse B. Monster won zelf met 3-1 van Duno en werd daarnaast ook geholpen door KMD. De Wateringers speelden 1-1 gelijk tegen koploper FC Skillz. Het verschil tussen de nummers 1 en 2 is nog vier punten.

Wedstrijd HVC'10 gestaakt door rode kaart grensrechter

Een bizar tafereel bij het duel in de tweede klasse C tussen Te Werve en HVC'10. HVC'10 maakte in de slotfase 2-3. De grensrechter van Te Werve vlagde voor buitenspel, maar de scheidsrechter was het hier niet mee eens en stuurde de assistent met een rode kaart weg. Daarna werd de wedstrijd stilgelegd en wilde Te Werve de grensrechter niet wisselen waardoor het duel definitief gestaakt werd.