WOS/Martijn Molenaar

Verburch te sterk voor Schipluiden, monsterzege MSV'71

Voetbalclub Verburch heeft het inhaalduel in de derde klasse B tegen Schipluiden gisteravond vrij eenvoudig gewonnen.

De ploeg uit Poeldijk kwam met fris combinatievoetbal in de eerste helft al op een 2-0 voorsprong. Vlak na rust werd die score zelfs nog verdubbeld. De helft van de doelpunten werd gemaakt door Luc van der Knaap.

Schipluiden was nog wel trefzeker, maar kwam niet verder dan een benutte strafschop van Chris van Beurden. Eindstand 4-1.

Door de overwinning stijgt Verburch naar de vierde plaats. De Poeldijkers hebben evenveel punten (25) als Lyra.

MSV'71 haalt uit

Vierdeklasser MSV'71 kende in Den Haag geen enkele moeite met laagvlieger HMSH. Na de 9-0 thuisoverwinning in oktober, werd het nu liefst 0-16. Bij rust stond het 0-7. Joël Meijnckes scoorde in totaal zes keer.

De Maassluizers blijven in de vierde klasse F op de tweede plaats staan. De ploeg heeft nu 32 punten, vijf minder dan koploper Houtwijk. Quintus staat derde (28 punten, wedstrijd minder gespeeld), gevolgd door Maasdijk (27 punten).