HV Westland

HV Westland

Eenvoudige zege heren HV Westland

De hockeyers van HV Westland hebben de thuiswedstrijd tegen de Delftse studenten van Shot gewonnen. In Naaldwijk werd het 4-0.

In de beginfase hadden de Westlanders veel balbezit, maar gaf Shot nog wel wat tegengas. Maar nadat Edgar van Rijswijk uit de eerste kans van de wedstrijd de 1-0 maakte, was de ban gebroken. Bij rust stond de thuisploeg 2-0 voor en daarna was het in de laatste twee kwarten simpelweg de wedstrijd uitspelen.

WOS Sport sprak na afloop met coach Mathieu de Jong:

Onnodige nederlaag dames

De dames van HV Westland gingen als hekkensluiter in de eerste klasse vrij onnodig onderuit tegen middenmoter IJsseloever. "Wij verzuimen de bal in het doel van de tegenstander te leggen", was coach Kai Been realistisch.

De Naaldwijksen kwamen lastig in de wedstrijd en daar maakte de tegenstander uit IJsselstein dankbaar gebruik van. Binnen enkele minuten stond het al 0-1. De ploegen gingen met 0-2 de rust in. Na de aansluitingstreffer vlak na de theepauze, hing ook de gelijkmaker in de lucht. Maar het werd uiteindelijk toch nog 1-3.