WOS - Martijn Molenaar

Weer geen punten voor Westlandia

De hoofdmacht van Westlandia is er opnieuw niet in geslaagd om drie punten in de wacht te slepen. Uit bij Gemert (Noord-Brabant) werd met 1-0 verloren.

Nieuwkomer Hidde van der Arend kreeg in de achtste minuut een goede kans, maar hij schoot net naast. De rest van de eerste helft kregen beide teams kansen, maar tot doelpunten kwam het niet. Wel pakte Westlandia drie keer geel in de eerste 45 minuten.

In de tweede helft was er opnieuw een debuut voor een Westlandia-speler: Sem Nijbacker kwam voor het eerst het veld op. Een kwartier voor tijd waren het de mannen uit Noord-Brabant die het scorebord op 1-0 wisten te zetten, en dat bleef het ook.

Westlandia heeft nu 17 wedstrijden gespeeld en 15 punten behaald. Daarmee staan de Naaldwijkers op de een-na-laatste plek in de derde divisie. Woensdag nemen de Westlanders het op tegen EVV uit het Limburgse Echt. EVV staat één positie boven Westlandia op de ranglijst.

Trainer Cesco Agterberg reageert na afloop bij commentator Martijn Molenaar:

Drie punten voor Den Hoorn

Bij Den Hoorn kan de vlag uit. De club uit Midden-Delfland won uit bij de nummer twee van de eerste klasse B: SC 't Zand (Tilburg). Het werd 1-2. Den Hoorn bevindt zich op de vierde plek van de ranglijst. Saillant detail: het verschil tussen de vijf teams bovenin de ranglijst bedraagt slechts drie punten.