WOS/Martijn Molenaar

Den Hoorn laat zich verrassen door Spartaan'20

SV Den Hoorn heeft in de eerste klasse B zuur puntenverlies geleden tegen Spartaan'20

De ploeg uit Midden-Delfland verloor in eigen huis met 0-2 van laagvlieger Spartaan'20.

Hoewel Den Hoorn in het eerste half uur iets gevaarlijker was, was het tot dan toe vrij matig wat de ploegen lieten zien. Er werd goed opgebouwd, maar een eindpass ontbrak. De Rotterdammers werden daarna wat gevaarlijker met aanvallen vanaf de zijkanten en beloonden zichzelf in de 38ste minuut met de 0-1. Dat was ook de ruststand.

De gasten hadden in de tweede helft het betere van het spel, maar drukten dat nog niet direct uit in meer doelpunten. In de 66ste minuut was het wel raak. Een aanval van Den Hoorn werd afgeslagen en uit de counter werd het 0-2.

Door de nederlaag lijkt Den Hoorn, dat het duel startte als nummer drie, voorlopig af te haken in de titelrace.