Twitter Sportclub Monster

Monster wint in Naaldwijk dankzij late treffer

Sportclub Monster heeft de strekderby tegen VV Naaldwijk met 1-2 gewonnen. De wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen werd in blessuretijd beslist.

Naaldwijk opende tegen de verhouding in vroeg de score. Daarna bleef de spanning lang uit in een derby die belangrijk is voor de bovenste plaatsen in de derde klasse B. Na rust liet Monster zien waarom het tweede staat. Na de 1-1 van Jordi van Manen werd de druk op Naaldwijk iets groter. De beslissing viel alsnog in de 92ste minuut. Stan van den Bos was het goudhaantje in een burenruzie die verder weinig spektakel bood.

Excelsior toont veerkracht tegen Rijnsburgse Boys

Excelsior Maassluis heeft zijn eerste overwinning van 2022 geboekt. Tegen Rijnsburgse Boys maakte het een achterstand van 0-2 bij rust goed en won het met 3-2.

In de eerste helft leek Excelsior weer een moeilijke wedstrijd tegemoet te gaan. Het was Westlander Jeroen Spruijt die voor Rijnsburg de 0-1 van dichtbij binnenschoot. Daarna was het weer een inzet van Spruijt die via Gijs Abbas in het doel verdween. Na rust kwam er een herboren Excelsior uit de kleedkamer met eerst een treffer van Kevin Ringeling, die een hoekschop binnenkopte, en na meerdere kansen waren het Gabri Urbanus en Vincent van den Berg die Excelsior een broodnodige zege schonken.

Excelsior Maassluis - Rijnsburgse Boys WOS - Stefan van Eijk

Drie strafschoppen en rode kaart bij gelijkspel MSV'71 - Quintus

Een topduel in de vierde klasse F tussen MSV’71 en Quintus is in een gelijkspel geëindigd. Quintus begon als nummer twee van de ranglijst beter aan de wedstrijd. Het kwam ook op voorsprong via een strafschop van Angelo Zwirs. Daarna was het MSV’71 dat van elf meter op gelijk hoogte kwam. Gevaarlijkste man bij de Maassluizers was Kevin Edmilson Santos. Die tekende ook voor de 2-1. Het duel verliep rommelig. Zo werden er meerdere kaarten uitgedeeld en viel er zelfs een rode kaart voor Sean van der Stap van Quintus. Uiteindelijk bracht Angelo Zwirs met opnieuw een penalty en zijn tweede doelpunt op 2-2.

Maasdijk won vanmiddag met 5-0 van HMSH. Daardoor komt het nu in puntenaantal gelijk met MSV'’71.