WOS/Martijn Molenaar

HVC'10 in tweede helft langs DoCoS

Voetbalclub HVC'10 heeft de inhaalwedstrijd tegen DoCoS met 4-0 gewonnen.

De Hoekenezen speelden in eigen huis een prima wedstrijd, maar kwamen in de eerste helft niet tot scoren. Onder andere de lat en de paal bleken een sta-in-de-weg. Via Sil van Ooijen, die volgend seizoen de overstap maakt naar FC 's-Gravenzande, kwam HVC'10 direct na rust wel op voorsprong. In tien minuten tijd maakten Kirill Slutskyy en Jorno Reurink de 2-0 en 3-0. In de 65ste bepaalde Slutskyy de eindstand met zijn tweede van de avond.

Door de overwinning komt HVC'10 in de tweede klasse C in puntenaantal gelijk met regiogenoot Westlandia. Beide ploegen hebben nu 23 punten en staan daarmee gedeeld vierde.

Moeizame zege Quintus

Vierdeklasser Quintus boekte gisteravond eveneens een overwinning. In Den Haag werd het 2-4 tegen PGS/Vogel. Bij rust stond het 0-1 door een doelpunt van Stijn van der Wel. Vlak na de theepauze maakte de thuisploeg de gelijkmaker.

In het laatste kwartier scoorde Sean van der Stap een hattrick, voordat PGS/Vogel uit een vrije trap de eretreffer op het scorebord zette.

HVC'10 - DoCoS 4-0