Archief
WOS - Leo Boon

Nieuwe middenvelder voor Excelsior Maassluis

Voetbalclub Excelsior Maassluis heeft per direct Redouan El Hankouri aan de selectie toegevoegd.

De 21-jarige aanvallende middenvelder zat zonder club, nadat zijn contract bij Excelsior Rotterdam afgelopen zomer niet werd verlengd. El Hankouri is door de KNVB speelgerechtigd verklaard en is dus komende zaterdag al inzetbaar in het duel met Rijnsburgse Boys in de tweede divisie.

El Hankouri doorliep de hele jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam en maakte daar in 2018 zijn profdebuut: hij speelde 2 minuten in het eredivisieduel met NAC Breda. De middenvelder viel vorig seizoen nog vijf keer in tijdens wedstrijden in de eerste divisie. Door blessureleed bleef het daarbij.

"Door het tussentijdse vertrek van Daan Blij naar competitiegenoot TEC waren we op korte termijn nog op zoek naar een aanvallende middenvelder", zegt technisch manager Niels Redert over de keuze voor El Hankouri.

Joseph Goncalves naar FC s-Gravenzande

Hoofdklasser FC 's-Gravenzande maakte deze week bekend, dat het zich voor volgend seizoen heeft versterkt met Joseph Goncalves. De 27-jarige aanvaller genoot zijn jeugdopleiding bij Excelsior Maassluis en speelt sinds 2019 voor VV Capelle. Eerder kwam hij ook uit voor Zwaluwen Vlaardingen.

Westlandia ziet meer spelers vertrekken

De zondagtak van Westlandia moet het volgend seizoen doen zonder Melvin Vissers en Anwar Beeldstroo. Beide spelers verlaten de club. Waar hun toekomst ligt, is nog niet bekend. Eerder werd duidelijk dat ook Can Memisoglu en Patrick Batist vertrekken uit Naaldwijk.