Heren Quintus onderuit in Limburg

De handballers van Quintus hebben in de BeNe-League de uitwedstrijd tegen Herpertz/Bevo in Panningen verloren.

In Limburg ging het in de beginfase nog redelijk gelijk op en bleef het verschil beperkt tot één doelpunt. Na iets meer dan twintig minuten spelen had de thuisploeg dan toch een comfortabele marge gecreëerd (11-7) en bij rust was het 14-11.

Vlak na rust breidde Bevo de voorsprong snel uit naar 18-11, voordat de gasten uit Kwintsheul iets konden terugdoen. De thuisploeg kwam daarna ook niet meer in gevaar en won met 33-25.

Quintus staat twaalfde en laatste in de BeNe-League en speelt de komende twee weken nog tegen Lions (nummer 2) en Tongeren (nummer 8). In april start de HandbalNL League, waarin de zes Nederlandse ploegen met elkaar gaan uitmaken wie landskampioen wordt en wie degradeert.