WOS - Ruud de Jong

Maasdijk wint van MSV'71 in vermakelijk duel

In de vierde klasse F heeft Maasdijk weer een hoogvlieger verslagen. MSV'71 werd met 4-2 opzij gezet.

Na de overwinning tegen Houtwijk (2-1) begon Maasdijk goed aan de wedstrijd. Na twee doelpunten van Jack Gardien en een klutsgoal van Stef Bruinen leek de thuisploeg de zaken op orde te hebben. MSV'71 kwam echter nog terug in de score. Het was een fel duel, dat werd beslist door het tweede doelpunt van Stef Bruinen. Door de zege op MSV'71 is Maasdijk al vijf duels ongeslagen. De ploeg staat nu achtste op de ranglijst

Lyra wint eenvoudig van Schipluiden

Lyra heeft 0-3 gewonnen in en tegen Schipluiden. Robin Vijverberg opende vlak voor rust de score en in de tweede helft beloonden de Lierenaren hun overwicht via Jari van Dijk. Hij gooide met twee doelpunten kort achter elkaar de wedstrijd op slot.

Met deze zege vindt Lyra weer aansluiting bij de top. In de race om de bovenste posities verloor KMD van directe concurrent DWO, waardoor Lyra over de Wateringers heen gaat. Ook Naaldwijk (1-1 tegen Loosduinen) en Verburch (0-0 tegen Quick-Steps) lieten punten liggen. Alleen Monster deed wat het moest doen en won op bezoek bij Ariston'80

ASWH - Excelsior Maassluis 2-1 (2-1)