WOS/Martijn Molenaar

Ondo gelijk tegen Die Haghe

De korfballers van Ondo hebben in de eerste klasse E gelijkgespeeld tegen Die Haghe.

Het was in 's-Gravenzande een gelijk opgaande wedstrijd met hoog tempo. Bij rust stond het 11-10. Aan het begin van de tweede helft breidde de thuisploeg de voorsprong nog iets uit, naar 15-12. Desondanks kwam Die Haghe weer terug tot 15-15.

Ondo was eigenlijk de bovenliggende ploeg, maar door soms verkeerde keuzes in balbezet en matig verdedigingswerk werd het uiteindelijk een gelijkspel.

Verslaggever Martijn Molenaar blikte terug met speler Matthijs Verbaan:

Trainer Ed van der Steen blikt terug in WOS Sport:

Valto wint van Middelburgers

In De Lier boekte Valto de tweede zege in deze competitie. Het werd 22-13 tegen Ondo uit Middelburg. Na een 11-6 ruststand kwam Valto niet meer in de problemen.

De Westlanders wonnen eerder dit seizoen ook al thuis van Fortis, alleen de uitwedstrijd bij Sporting Delta ging afgelopen dinsdag verloren.