FC 's-Gravenzande

Vrouwen FC 's-Gravenzande verliezen van koploper

De voetbalsters van FC 's-Gravenzande hebben hun tweede nederlaag in de competitie geïncasseerd.

Op het eigen Juliana Sportpark ging het elftal van coach Edwin Arndts met 1-3 onderuit tegen koploper Forum Sport.

Ondanks kansen aan beide kanten, gingen de ploegen met de brilstand de rust in. In de tweede helft kwam Forum Sport op een 0-2 voorsprong, maar maakte de thuisploeg met nog vijf minuten te gaan de aansluitingstreffer. In het slot van de wedstrijd besliste de ploeg uit Voorburg het duel met de derde treffer.

FC 's-Gravenzande is in de derde klasse E de nummer drie met 16 punten uit acht duels en wordt op de hielen gezeten door Charlois dat één punt minder heeft met een wedstrijd minder gespeeld. Koploper Forum Sport is nog zonder puntenverlies. Lyra is de nummer twee.