Instagram Forum Sport

Velo pakt punt in spannend duel

Velo heeft op eigen veld gelijkgespeeld tegen Forum Sport. De eindstand was 3-3 in Wateringen.

Het was aan de Noordweg een duel tussen twee middenmoters die aan elkaar gewaagd waren. Velo kwam al vroeg op voorsprong via Rick van Mierlo, maar moest daarna twee keer terugkomen van een achterstand. Diep in de slotfase bezorgde dezelfde Van Mierlo met zijn tweede doelpunt van de middag Velo toch een punt.

’s-Gravenzande geeft wedstrijd in tweede helft uit handen

FC 's-Gravenzande heeft een nederlaag opgelopen tegen sc Feyenoord. 's-Gravezande begon nog goed aan de wedstrijd. Het had in de eerste helft veel kansen en kwam zelfs op een 0-1 voorsprong via Frank Broos. Maar na een benutte penalty van Feyenoord, vlak voor rust, draaiden de rollen om. In de tweede helft raakte de ploeg van Richard Middelkoop het kwijt. Feyenoord profiteerde hiervan en nam in de score ook afstand: 3-1.