Martijn Molenaar

Westlandia onderuit tegen Hollandia

Westlandia heeft vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Hollandia 2-0 verloren.

De eerste helft bracht voor beide ploegen kansen, maar tot scoren kwam het niet. Dit maakte de ruststand 0-0.

In de tweede helft begon Hollandia sterk. Een hoge bal viel ongelukkig tussen wat Westlandia-verdedigers en werd door Sven Deen binnen geschoten: 1-0. Westlandia probeerde wel, maar haalde te weinig uit de wedstrijd. In de 73ste minuut moesten de mannen uit Naaldwijk verder met 10 spelers, nadat Anwar Beeldstroo met rood van het veld was gestuurd. Een kwartier voor tijd verdubbelde de thuisploeg uit Hoorn de score uit een vrije trap.

Door de nederlaag zakt Westlandia nog verder weg op de ranglijst in de derde divisie. Hollandia had voor dit weekend een punt minder, maar passeert de Naaldwijkers nu dus. Westlandia heeft inmiddels sinds 12 september niet meer gewonnen.