Leo Boon

Leo Boon

Honselersdijk uitgeschakeld in districtsbeker

Voor SV Honselersdijk is er einde gekomen aan het bekeravontuur. Het ging zaterdagmiddag onderuit tegen EMM’21: 2-4.

In de eerste helft bleek Honselersdijk niet opgewassen te zijn tegen de gasten uit Roelofarendsveen. Het ontbrak bij de oranjehemden vooral aan creativiteit. Bij rust stond er al een 1-3 stand op het scorebord. Heel even leek Honselersdijk kort in de tweede helft nog wel terug te kunnen komen met een aansluitingstreffer van Kevin Bogaards, maar toch was het EMM’21 dat aan het langste eind trok.

Matig Den Hoorn bekert verder

Zonder groots te spelen heeft SV Den Hoorn zich geplaats voor de volgende ronde van de districtsbeker. De Horenaren versloegen op eigen veld Warmunda met 3-0. In het duel was er weinig spanning. Pas in de tweede helft ging Den Hoorn meer aanvallen en trok het de wedstrijd naar zich toe. Ook omdat Warmunda de kansen niet afmaakte. Een geflatteerde zege voor Den Hoorn, maar wel genoeg om door te gaan.