Signbiblio

Signbiblio

Den Hoorn speelt na spannende slotfase gelijk in Delft

SV Den Hoorn heeft vandaag in Delft met 2-2 gelijkgespeeld in Delft tegen DHC.

De Midden-Delflanders stonden al in de 13de minuut achter door een eigen doelpunt van Robin Zwartjens. Tot aan de rust waren er goede kansen voor DHC en Den Hoorn, maar dat leidde niet tot doelpunten.

Met nog twintig minuten op de klok verdubbelde DHC de score en daarmee leek de wedstrijd gedaan. Toch was het Den Hoorn dat in de slotfase nog twee keer scoorde. In de 88ste minuut was het eerst Zwartjens die de aansluitingstreffer maakte. In blessuretijd werd het zelfs nog gelijk via Donny Slot: 2-2.

Verslaggever Jan van der Meijs sprak met

Westlandia verliest

In Oostzaan heeft OFC met 2-1 gewonnen van Westlandia. Nadat de Naaldwijkers afgelopen week het bekerduel verloren van Excelsior Maassluis, lukte het ook nu niet om de winst te pakken. In de eerste helft viel het eerste doelpunt voor de Noord-Hollanders. Na de rust werd het zelfs 2-0. In de slotfase werd het nog even spannend toen Steve van Kesteren uit een hoekshop de 2-1 maakte, maar het was toch OFC dat de punten in eigen huis hield.