WOS - Nico van Rijn

FC 's-Gravenzande verliest na doelpuntenfestijn

In een voor de supporters langs de lijn attractieve wedstrijd heeft FC 's-Gravenzande verloren van Zwaluwen. In Vlaardingen werd het 6-3.

De ploegen waren in een mooie wedstrijd aan elkaar gewaagd. FC 's-Gravenzande stond bij rust met 2-3 voor. Maar in de tweede helft bleek Zwaluwen beter en effectiever met de kansen om te gaan. Ondanks dat 's-Gravenzande goed meekwam in het spel, moest het na rust toch vijf tegendoelpunten incasseren.

Excelsior Maassluis verslaat hekkensluiter

In de tweede divisie heeft Excelsior Maassluis in een matig duel afgerekend met hekkensluiter GVVV. De Maassluizers speelden slordig, maar kwamen toch snel op voorsprong. Met weinig kansen aan beide kanten, kabbelde de wedstrijd voort. Excelsior bepaalde uiteindelijk in de slotfase de eindstand op 0-2. Bram Wennekers was verantwoordelijk voor beide doelpunten.

Lyra en Verburch spelen gelijk, Monster nieuwe koploper

Verburch is de koppositie in de derde klasse B kwijt. In de derby tegen Lyra kwam het niet verder dan een gezapige 0-0. Door het gelijkspel van de Poeldijkers, neemt Monster de eerste plaats over. De Monsternaren wonnen met 0-2 bij Duno in Den Haag.

Kevin Bogaards (2), Joey Valstar, Lars Ammerlaan, Youri Riepe
Voor Honselersdijk is het de eerste overwinning dit seizoen in 1. Alle voorgaande competitiewedstrijden werden verloren.

Velo-Zwaluwen’30 3-0 (0-0)