Archieffoto

Archieffoto

Valto verslaat hekkensluiter, Dijkvogels alweer koploper-af

De korfballers van Valto hebben in de overgangsklasse hekkensluiter Oranje Wit met ruime cijfers verslagen.

De wedstrijd in Dordrecht kwam moeilijk op gang. Bij rust was de voorsprong voor de Lierenaren miniem: 9-10. De gasten kwamen in de tweede helft beter op stoom. Mede dankzij drie belangrijke doelpunten van invaller Koert Ridder (17 jaar) werd het 16-22.

Ondo verslaat Swift

In de eerste klasse van het veldkorfbal speelde nummer drie Ondo in eigen huis tegen het Amsterdamse Swift, dat vooraf vierde stond met één punt achterstand. De 's-Gravenzanders bleken de betere ploeg en wonnen met 13-9. Volgende week wacht het duel met nummer twee Sporting Trigon.

Dijkvogels koploper-af

Derdeklasser Dijkvogels kwam vorige week nog in puntenaantal op gelijke hoogte met koplopers Conventus en OZC, maar moest vanmiddag alweer pas op de plaats maken. De wedstrijd tegen de nummer één-na-laatst Triade (dat vooraf pas twee punten had) eindigde in een gelijkspel: 14-14. Dijkvogels staat nu één punt achter de koplopers.