Piet Voskamp

Den Hoorn speelt gelijk tegen VUC, Westlandia lijdt nederlaag

Na twee ruime zeges in de eerste twee competitiewedstrijden is het Den Hoorn deze zondag niet gelukt om te winnen van VUC. De eindstand werd 1-1.

De Midden-Delflanders kwamen in de eerste minuut al op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Noah Barends. Daarna werd ingezet op een verdedigend spel, maar dat mocht niet baten. In de 71ste minuut kwam de club uit Den Haag door een strafschop op gelijke hoogte.

Westlandia grijpt naast de punten

Westlandia uit Naaldwijk speelde zondagmiddag in Heemskerk tegen ADO'20. Daar verloor Westlandia met 0-3. Het is de Naaldwijkse club sinds 12 september niet gelukt om een wedstrijd te winnen. In de eerste helft kwamen de Westlanders binnen zeven minuten al op een doelpunt achterstand. Daar kwamen in de tweede helft nog twee tegentreffers bij.