Sjoerd de Vos

Westlandia geeft twee punten weg in blessuretijd, ruime zege Den Hoorn

Voetbalclub Westlandia heeft zondagmiddag diep in blessuretijd twee punten verspeeld. De Naaldwijkse ploeg speelde 1-1 gelijk tegen Gemert.

In de eerste helft kwam Westlandia dankzij een doelpunt van Jedsel Markes op een 1-0 voorsprong. Na rust hadden de Brabantse gasten de overhand. Yentl Meyssen maakte in de 96ste minuut de gelijkspel. Eindstand: 1-1.

Ruime zege voor SV Den Hoorn

SV Den Hoorn boekte voor de tweede week op rij een ruime zege, tegen Dosko werd het 4-0. In de eerste helft waren er nog geen kansen te melden voor beide ploegen. Na rust maakte Noah Barends vanuit een afgeslagen corner de openingstreffer. Daarna was Donny Slot nog twee keer trefzeker. In de slotfase bepaalde Brad van Buuren de eindstand op 4-0.