Green Eagles

Vrouwen Green Eagles in slotseconden onderuit

De basketbalsters van Green Eagles uit Maassluis hebben de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de promotiedivisie nipt verloren. Tegen U.S. werd het 58-59.

De thuisploeg begon goed en stond, ondanks nog wel veel missers, binnen zeven minuten met 11-5 voor. Tot halverwege het tweede kwart had het een veilige marge, maar door veel missers aan Maassluise zijde konden de gasten uit Amsterdam daarna langszij komen. Bij rust was het 23-22.

Na de theepauze ging het lang gelijk op, met een 40-42 stand in het derde kwart tot gevolg. Het laatste kwart had een wisselend beeld, met eerst een sterk U.S. op voorsprong en daarna Green Eagles dat terugkwam. Met nog 50 seconden te gaan stonden de Maassluise vrouwen twee punten voor, maar kansen om de wedstrijd in het slot te gooien werden gemist. Met nog tien seconden te gaan was een Amsterdams schot van buiten de driepuntslijn wel raak, waarmee de eindstand op 58-59 werd gezet.