Archief
Ruud Vermeer Fotografie

Zege voor heren FC Westland in eerste bekerronde

De zaalvoetballers van FC Westland zijn het seizoen goed begonnen. De ploeg van trainer/coach James Dhanai won met 5-10 op bezoek bij Tutor.

Gedurende bijna een jaar speelde FC Westland geen officiële wedstrijd, maar het team hoefde zich niet uitermate in te spannen in deze eerste ronde van de bekercompetitie. Opponent Tutor speelt in de competitie één klasse lager.

Coach Dhanai kan over een ruime selectie beschikken, met veel ervaren zaalvoetballers. Het surplus aan techniek zorgde weer voor een aantal hoogtepunten, maar daar het te makkelijk ging, lieten de Westlanders de touwtjes nog wel eens vieren, waardoor de Delftse studentenploeg toch nog vijf keer kon scoren. Voor FC Westland scoorden Yassin Irzi en Mo Maatoug beiden drie maal. Rafik el Osrouti en Mounir Faloun waren ieder goed voor twee goals.

Komende week begint FC Westland vol goede moed aan de competitie in de topklasse, met als streven om weer naar de eerste divisie te promoveren. Gezien de positieve resultaten in de voorbereiding op dit seizoen, waarin volop geoefend werd tegen ploegen uit de ere- en eerste divisie, moet er eigenlijk wel gepromoveerd worden.

De eerste horde wacht komende vrijdag. Dan wordt om 21.15 uur afgetrapt in de Verburchhal tegen het Schiedamse HBSS.

Categorieen:
Nieuws Sport Westland