Archief

Cogenbach en Zwinkels Westlands kampioen padel

Patrick Cogenbach en Paul Zwinkels hebben dit weekend de Westlandse Padel Kampioenschappen bij MLTV'90 in Monster gewonnen.

De Naaldwijkers waren de sterksten in de hoogste categorie, herendubbel hoofdklasse. In de beslissende poulewedstrijd versloegen zij zaterdag thuisspelers Edwin Nolten en Reinier Luijkx.

Westlands kampioen in de gemengd dubbel werden Reinier Luijkx en Vivienne van Dijk. Zij lieten in de poule Sebastiaan Schijf en Jeanine Grabe achter zich. Bij de hoogste dames dubbel categorie, tweede klasse, wonnen Chantal van Dijk en Sharon Nolten in de finale van Mireille en Rachelle Barendse.

Het was alweer de vierde editie van het toernooi. De organisatie is tevreden. Met 170 deelnemers was dat een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Er kon afgelopen week ook gespeeld worden op een extra padelbaan, die de eerder deze zomer is aangelegd.

Van Hulst sterkste bij Evergreen

Tegelijkertijd met de Westlandse Padel Kampioenschappen werd bij in Maassluis bij TV Evergreen het open tenniskampioenschap Evergreen Open 2021 gehouden. Pascal van Hulst van TV Oostvoorne was daar bij de heren, categorie 4, de sterkste in zijn poule. Beste dame werd Diana van der Windt.