Signbiblio

Signbiblio

Oefenvoetbal: Lyra verliest thuis van Maasdijk

De dinsdagavond gespeelde oefenwedwedstrijd tussen de voetbalclubs Lyra en Maasdijk is door de Maasdijkers gewonnen.

Op het complex van Lyra in De Lier maakte Bart Hofstede in de eerste helft de 0-1 voor Maasdijk. In de tweede helft werd niet gescoord, dus was dat tevens de eindstand.
De oefenwedstrijd van Westlandia-zaterdag tegen HMSH ging niet door, omdat HMSH zich afmeldde.

Op het complex van Sportclub Monster zijn twee wedstrijden gespeeld in het kader van het Polanen Toernooi:
* FC Gravenzande-Velo 1-1 (0-1). Voor Velo scoorde nieuweling Rick van Mierlo. In de tweede helft maakte Frank Broos de gelijkmaker.
* Verburch - SC Monster 1-1 (1-1). Voor Verburch scoorde Vince van der Knaap de 1-0, waarna ook nog in de eerst helft Ruben de Groot uit een penalty de 1-1 maakte.