SignBiblio

SignBiblio

Zondagploeg Westlandia verliest oefenduel van Scheveningen

De zondagselectie van voetbalclub Westlandia heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Scheveningen verloren.

Op eigen terrein in sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk werd het 1-2 voor Scheveningen. Die stand was al bij de rust bereikt.

Na 4 minuten bracht Jedsel Markes via een uithaal Westlandia op voorsprong, 1-0. Michael de Niet (Scheveningen) schoot in de 8e minuut uit een strafschop de bal in de handen van Westlandia-doelman Jack Morauw, maar hij scoorde na 14 minuten alsnog de gelijkmaker.
Als gevolg van een wat knullig uitziend misverstand in de verdediging van Westlandia, kon Scheveningen vlak voor rust de 1-2 laten noteren.

Na de rust speelden beide teams, met een aantal wisselspelers, een vermakelijke tweede helft. In de slotfase schoot Scheveningen nog twee keer op de lat. Het bleef echter 1-2.

Westlandia speelt komende zaterdag om 14.30 uur de jaarlijkse vriendschappelijke wedstrijd uit bij Excelsior Maassluis.